Verzekeringen voor u en uw gezin

Uzelf en uw gezin: een kleine onoplettendheid; grote financiële gevolgen?!

De “familiale” verzekering (soms ook de verzekering B.A. Privéleven genoemd) is niet verplicht, maar wel een absolute aanrader. Zij zal in uw plaats de schade vergoeden die u, uw kinderen, huisgenoten en huisdieren … in hun vrije tijd zouden veroorzaken aan anderen.

Lees meer

Naast deze waarborg “Burgerlijke Aansprakelijkheid Gezin”, doet u er ook goed aan de waarborg “Rechtsbijstand” af te sluiten. Deze zal u – desnoods voor de rechtbank – bijstaan om zelf vergoed te worden indien u of uw huisgenoten in hun vrije tijd schade zouden lijden of zich moeten verdedigen voor feiten.   Als voetganger of fietser, op trein, tram of bus, bij u thuis, op vakantie, terwijl u sport, enz. Een familiale verzekert al uw gezinsleden tegen de financiële gevolgen van grote en kleine schade die zij tijdens het privéleven aan anderen toebrengen, overal ter wereld.

Lees minder

Uw voertuigen: wegwijs in het aanbod autoverzekeringen!

De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid auto is wettelijk verplicht. Deze verzekering vergoedt alle schade aan anderen of aan uw passagiers wanneer u als bestuurder een ongeval veroorzaakt. De waarborg rechtsbijstand is onmisbaar om ervoor te zorgen dat u, als eigenaar van uw auto, als bestuurder of als passagier wordt vergoed voor geleden schade. Ook wanneer het tot een rechtszaak komt.

Lees meer

Als aanvulling op de wettelijk verplichte verzekering, kan u ook kiezen om uw auto te verzekeren in ‘kleine omnium’. U wordt dan vergoed voor geleden schade bij brand, glasbraak, natuurkrachten zoals storm en hagel, botsing met loslopende dieren en diefstal. Als u kiest voor een “volledige omnium”, bent u ook verzekerd voor schade aan uw eigen wagen bij ongeval en vandalisme.

Lees minder

Uw woning en uw bezittingen: de brandverzekering beschermt uw (t)huis en uw bezittingen.

Een brandverzekering verzekert heel wat meer dan alleen schade die veroorzaakt wordt door vuur. Een woningverzekering zou dan ook een betere omschrijving zijn! Ook als uw woning en bezittingen beschadigd worden door water, storm, ontploffing of vandalisme, kan u beroep doen op uw brandverzekering.

Lees meer

Vaak gaat een groot deel van uw inkomsten naar de afbetaling van uw woning. De brandverzekering zorgt ervoor dat wanneer uw woning in vlammen opgaat, u niet jarenlang hoeft te betalen voor… niets.   Maar ook als huurder dient u zich te verzekeren. Het volstaat niet dat uw huisbaas een brandverzekering afsloot. Een verzekering brand inhoud en huurdersaansprakelijkheid zet u financieel uit de wind. Als huurder wil je vast en zeker ook jouw eigen meubels en andere persoonlijke goederen beschermen tegen brand, waterschade, natuurrampen.   Ook een diefstalverzekering is aan te raden, of u in een appartement woont, dan wel in een volledig ingerichte woning. Er bestaat steeds een oplossing op uw maat.

Lees minder

Uw gezondheid: een opname in het ziekenhuis… laat het niet aan uw hart komen.

Jaarlijks wordt 1 op 3 gezinnen geconfronteerd met een hospitalisatie, maar wie vergoedt uw kosten? De medische zorg in België is uitstekend, maar wordt steeds duurder. Zorg ervoor dat een ziekenhuisbezoek geen financieel fiasco wordt. Sluit tijdig een hospitalisatieverzekering af!

Lees meer

Uw wettelijke ziekteverzekering betaalt lang niet alles terug. Ongeveer 25% van de factuur dient u zelf te betalen. Een hospitalisatieverzekering vergoedt niet alleen uw hospitalisatiefactuur, maar ook de medische kosten voor en na uw opname. De behandeling van een zware ziekte wordt zelfs zonder hospitalisatie terugbetaald.

Lees minder

Uw vakantie: reisleider… of reislijder?

Zonder zorgen op vakantie gaan… u heeft vast en zeker al lang op voorhand de verschillende reisbrochures bestudeerd. Maar wat indien u uiteindelijk niet kan vertrekken? Wat indien uw bagage niet toekomt? Zorg ervoor dat u ook op vakantie op beide oren kan slapen. Een reisverzekering zorgt hiervoor.

Lees meer

U heeft er maanden naar uitgekeken, en nu is het bijna zover: u mag binnenkort genieten van uw welverdiende vakantie. Maar dan gebeurt het onvermijdelijke: u kan niet vertrekken omwille van een ongeval of het overlijden van één van uw dierbaren. Via een annulatieverzekering kan u alvast de kost van uw reis recupereren.   En wat als uw bagage onderweg verloren gegaan is? Een bagageverzekering brengt soelaas. Een bijstandsverzekering zorgt er dan weer voor dat u op uw plaats van bestemming bijgestaan wordt in geval van motorpech, wanneer u een tolk nodig heeft, geneesmiddelen,… Onbezorgd op reis vertrekken is zo geregeld!

Lees minder

Uw uitvaart: bescherm uw nabestaanden

Het verdriet kan u hen niet besparen. De kosten wel. Vandaag kost een uitvaart 3.000 à 5.000 EUR. Onderzoek wijst uit dat dezelfde uitvaart binnen 10 jaar gemiddeld 6.400 EUR zou kunnen kosten. Dat is een bedrag dat heel wat mensen niet zomaar kunnen neertellen.

Lees meer

Bovendien is het overlijden van een geliefde sowieso al een zware klap voor de achterblijvers. Maar u kan ervoor zorgen dat uw partner of uw kinderen later de lasten van uw uitvaart niet hoeven te dragen. Met een uitvaartverzekering kan u alles perfect regelen: de uitvaart, de papieren én de kosten. Zo bespaart u uw familie financiële en praktische zorgen, wat voor u en voor hen een hele geruststelling zal betekenen!

Lees minder

Contacteer ons nu om uw persoonlijk verzekeringsplan op te stellen.

Onze diensten

Uw contactpersonen

Sandy Boeykens

Dossierbeheerder verzekeringen voor particulieren

     02 568 12 41
   sandy.boeykens@adviceplus.be

Flore-Anne Siau

Dossierbeheerder verzekeringen voor particulieren

     02 568 12 48
   flore-anne.siau@adviceplus.be

Nathalie Van Kleef

Dossierbeheerder schadegevallen

     02 568 12 44
   nathalie.vankleef@adviceplus.be

Offerte aanvragen

Een verzekeringsplan op maat van u en uw gezin?
Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden?
Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan.