Sparen en beleggen

Uw spaarrekening: uw reserve voor onverwachte uitgaven.

U wenst dat uw spaargeld rendeert, maar toch permanent beschikbaar blijft? In dat geval is een spaarrekening de geschikte oplossing. Bovenop de basisrente geniet u immers van een getrouwheidspremie voor bedragen die minstens 12 maanden op uw rekening staan. Bovendien betaalt u geen roerende voorheffing op een gedeelte van uw interesten. Niets dan voordelen!

Lees meer

Uw meest frequente uitgaven betaalt u via uw zichtrekening. Toch kunt u maar best het beschikbare bedrag op uw zichtrekening zo laag mogelijk houden. Het rendement van een zichtrekening ligt immers aanzienlijk lager dan dat van een spaarrekening. Een spaarrekening zorgt ervoor dat u uw spaargeld beschikbaar houdt en tegelijk laat renderen! Het gamma van spaarrekeningen is zeer uitgebreid. Wij adviseren u over de verschillende mogelijkheden, en houden u graag op de hoogte van interessante aanbiedingen.

Lees minder

Uw termijnrekening: langere duurtijd, hoger rendement.

Inmiddels heeft u reeds een spaarpotje opgebouwd, en wenst u een vast rendement gedurende een op voorhand vastgelegde periode? Dan is een termijnrekening misschien wel de oplossing waar u naar op zoek bent! Bovendien zijn er geen beheers- of openingskosten, heeft u vrije keuze van looptijd, en kiest u zelf of u gedurende de looptijd de interesten uitgekeerd krijgt. 

Lees meer

Indien u een gedeelte van uw spaargeld voor een vaste periode kan missen, kunt u een hoger rendement genereren dan via een klassieke spaarrekening. U bent vrij de looptijd van uw belegging te kiezen, en dit vanaf 1 dag tot 10 jaar. Bovendien is de rentevoet gewaarborgd. U kiest zelf de munt van de belegging, en kunt kiezen om de interesten te laten uitbetalen, dan wel deze te laten kapitaliseren tegen dezelfde rentevoet als de belegging waarop ze zijn toegekend.Naast de standaard termijnrekening, kunt u ook kiezen voor een step-up belegging. Deze biedt u een gewaarborgd rendement in de vorm van een stijgende rentevoet. En heeft u reeds gehoord van de renteniersrekening? Deze maakt het mogelijk om op basis van een beginkapitaal een regelmatig aanvullend inkomen te verkrijgen, zodat u uw levensstandaard kan vrijwaren.

Lees minder

Uw beleggingen: beleggen binnen eenieders budget, van zeer veilig tot dynamisch.

Hoe langer de periode dat u uw spaargeld aan de bank toevertrouwt, hoe hoger het mogelijke rendement. Uiteraard zijn er tal van andere factoren die het rendement van uw beleggingen beïnvloeden: marktevolutie, beleggingsstrategie en kapitaalsbescherming zijn maar een paar voorbeelden. Beleggen van zeer veilig tot zeer dynamisch, afhankelijk van uw visie en verwachtingen. Ook met kleinere sommen kunt u er reeds voor opteren om uw spaargeld een extra stimulans te bezorgen.

Lees meer

Het aanbod beleggingen is nooit uitgebreider geweest… U kan zowel kiezen voor een beleggingsfonds als een beleggingsverzekering. Beiden beheren collectief het geld van vele beleggers. Dergelijke beleggingsformules bestaan zowel in een formule zonder eindvervaldag (open beleggingen) als met een eindvervaldag (gestructureerde beleggingen). Wij zijn er ons uiteraard van bewust dat u misschien geen beleggingsspecialist bent. Alvast 1 gouden regel: leg nooit al uw eieren in één mand. Diversifiëren is de boodschap! Aangezien iedereen er een andere strategie op nahoudt, willen wij u graag beter leren kennen. Het invullen van een beleggersprofiel laat ons toe uw behoeften goed in te schatten, om samen verantwoorde keuzes te maken. Deskundig advies, onderbouwd door gerenommeerde specialisten en cijfermateriaal: bij adviceplus kunt u steeds terecht voor een individueel gesprek en een gepersonaliseerde, regelmatige opvolging. Als trouwe klant wordt u bovendien extra beloond: een heleboel voordelen worden u geboden als dank voor uw trouw. Dit gaat van gratis bank- en kredietkaart, tot voordelige woonkredieten en zelfs tegoedcheques wanneer u belegt. adviceplus licht u graag de mogelijkheden toe!

Lees minder

Uw professionele spaaroplossingen: ondernemend sparen.

Als zaakvoerder of verantwoordelijke van een vzw, sport- of hobbyclub, wilt u uiteraard het opgebouwde spaargeld verstandig beleggen. Of u nu kiest voor een steeds beschikbaar kapitaal, dan wel voor een oplossing in teken van maximaal rendement, er is steeds een professionele spaaroplossing op uw maat!

Lees meer

Als ondernemer wil u uiteraard dat het opgebouwde spaargeld van uw organisatie rendeert. Misschien kiest u wel voor absolute zekerheid, gekoppeld aan een aantrekkelijk potentieel rendement? In dat geval kan u kiezen voor een formule waarbij de gewaarborgde rentevoet jaarlijks aangevuld wordt met een winstdeling. De toegekende interesten blijven definitief verworven, en brengen op hun beurt interesten op. Of dient het spaargeld ten allen tijde beschikbaar te blijven? Dan kan u nog steeds opteren voor een aantrekkelijke basisrente, aangevuld met een getrouwheidspremie. Uw geld rendeert op elke termijn, kort of lang, want de basisrente is van dag tot dag verworven. U merkt het al: voor elk wat wils. Wij leiden u graag doorheen de verschillende mogelijkheden inzake professionele spaaroplossingen, zodat u een passende keuze kunt maken uit het uitgebreide aanbod.

Lees minder

Contacteer ons nu om een persoonlijk spaarplan op te stellen.

Onze diensten

Uw contactpersonen

Steve Van Der Taelen

Dossierbeheerder sparen en beleggen

     02 568 12 40
   steve.vandertaelen@adviceplus.be

Kim Demeulenaere

Dagelijks bankieren

     02 568 12 12
   kim.demeulenaere@adviceplus.be

Voorstel aanvragen

Op zoek naar een persoonlijk beleggingsplan?
Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden?
Vraag dan hier vrijblijvend een voorstel aan.

Contacteer ons