Kredieten

Uw lening op afbetaling: financier uw droom met een veilig gevoel.

We worden er vroeg of laat allemaal mee geconfronteerd. U hebt geld nodig voor de aankoop van een wagen, of misschien wel voor de aankoop van nieuwe meubels of voor de studies van uw kinderen. Een lening op afbetaling laat uw spaargeld ongemoeid, en houdt uw budget in evenwicht. Dankzij onze leenanalyse kiezen we immers samen voor een lening die bij uw financiële situatie past.

Lees meer

Terwijl uw inkomsten vaak regelmatig van aard zijn, zijn uw uitgaven dat niet altijd. Op bepaalde momenten worden we geconfronteerd met aanzienlijke eenmalige uitgaven. U kunt beroep doen op uw bank om te helpen uw aankoop te financieren door middel van een lening op afbetaling. Onafhankelijk van het type, geniet u van competitieve voorwaarden en een flexibele oplossing op maat. Een groot voordeel van een lening op afbetaling is dat u niet geconfronteerd wordt met notaris- of dossierkosten. Wenst u uw nabestaanden te vrijwaren dat zij de lening verder dienen af te lossen indien er u iets zou gebeuren? Dit kan uiteraard met de kredietbeschermingsformule.

Maar ook onverwachte andere kosten kunnen zich voordoen: uw kinderen trouwen en u wenst hen een duwtje in de rug te geven, of u droomt al jaren van die exotische reis. Een persoonlijke lening is dan de oplossing voor u. Niet alleen krijgt u zeer snel antwoord op uw leningaanvraag, bovendien is het geld onmiddellijk beschikbaar van zodra u het contract ondertekend heeft. U kan vrij beschikken over de fondsen.

Lees minder

Uw woonkrediet: vast, variabel of tussenin; de keuze is aan u!

Het gezegde wil dat elke Belg geboren wordt met een baksteen in zijn maag. Ook u wil op een dag graag het huis van uw dromen kopen, of misschien wel zelf bouwen. Uiteraard kost dit heel wat geld. Wij verlenen u graag inzicht in de voor- en nadelen van alle beschikbare formules woonkrediet. Zo hoeft u alleen nog te kiezen waar u wil wonen!

Lees meer

De aankoop of bouw van een woning is één van de grote beslissingen in het leven. Kan ik de maandelijkse afbetaling aan? Welke formule beantwoordt het best aan mijn behoeften? Dit zijn maar een paar van de vragen die u zich moet stellen. Het afsluiten van een goed woonkrediet berust op een doordachte beslissing. Deze wordt mogelijk gemaakt door advies op maat.

U kunt kiezen voor een vaste rentevoet, die stijgt noch daalt tijdens de hele looptijd van uw lening. Als u kiest voor een variabele rentevoet, wordt de rentevoet van uw krediet na verloop van tijd aangepast, binnen vooraf bepaalde grenzen. Dit betekent dat uw maandelijkse terugbetaling kan stijgen of dalen. Indien u opteert voor een variabele of semi-variabele formule, heeft u de mogelijkheid om gedurende de gehele looptijd van uw krediet hetzelfde maandelijks bedrag terug te betalen. Hiervoor laat u de gratis optie variabele duurtijd tussenkomen.

Daarnaast hebt u ook nog de keuze tussen mensualiteiten of vaste kapitaalsaflossingen. In het eerste geval betaalt u maandelijks een vast bedrag, waarbij de verdeling tussen terugbetaald kapitaal en interesten evolueert. Bij vaste kapitaalsaflossingen betaalt u elke maand een gelijk kapitaal, aangevuld met de maandelijkse interesten op het nog te betalen saldo. In het begin betaalt u dus meer dan op het einde. Duurder in het begin dus, maar u hebt mogelijk sneller fiscaal voordeel, en betaal in totaal minder interesten.

U kunt ook kiezen voor een beleggingwoonkrediet. Met deze formule kan u de terugbetaling van een klassiek woonkrediet koppelen aan een belegging.
U merkt het: het woonkrediet plooit zich naar uw wensen. adviceplus begeleidt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Lees minder

Uw professioneel krediet.

Als u een geboren ondernemer bent, zal u vroeg of laat uw professionele dromen vorm willen geven. Dit vergt vaak aanzienlijke investeringen. Wanneer u reeds geruime tijd zelfstandige bent, wil u uiteraard groeien. Bovendien wil u dit op een verstandige manier doen, zonder de continuïteit van de organisatie in gedrang te brengen. Een professioneel krediet is dan ook een prima oplossing.

Lees meer

Soepelheid, eenvoud en snelheid zijn de sleutelwoorden wanneer u een professioneel krediet wenst. U kan bij ons aankloppen voor zowel vastgoedprojecten, roerende projecten als wagens. Of het nu belangrijke of minder grote investeringen betreft, strikt professioneel, dan wel gedeeltelijk privé gefinancierd, wij bekijken steeds met u de verschillende opties en bieden u een oplossing aangepast aan uw persoonlijke vraag. Want wie begrijpt er beter een zelfstandige dan een andere zelfstandige?

 

Last van een tijdelijk liquiditeitstekort? Afhankelijk van uw bedrijfsactiviteit wordt u mogelijk geconfronteerd met schommelingen in het verloop van uw inkomsten en uitgaven. Zo dient u uw leveranciers meestal te betalen vooraleer u zelf uw ontvangsten krijgt. Onverwachte omstandigheden kunnen zich voordoen, waardoor u plots over een som geld moet kunnen beschikken. Om de onvermijdelijk voorkomende verschillen tussen ontvangsten en uitgaven op te vangen, is een kaskrediet een aangewezen middel. Niet alleen laat u dit toe uw liquiditeiten te garanderen, bovendien biedt dit een soepele oplossing in de vorm van een geldreserve die u kunt opnemen, in functie van uw behoeften.

Lees minder

Contacteer ons nu om een persoonlijk plan op te stellen.

 

 

Onze diensten

Uw contactpersonen

Brecht Langendries

Dossierbeheerder kredieten

     02 568 12 42
   brecht.langendries@adviceplus.be

Ilse Vanden Eynde

Dossierbeheerder kredieten

     02 568 12 43
   ilse.vandeneynde@adviceplus.be

Offerte aanvragen

Een kredietoplossing op maat?
Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden?
Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan.

Vul de infofiche in