dagelijksbankierenDagelijks bankieren

Uw zichtrekening: ontdek het comfort!

Jong of minder jong, loontrekkende of zelfstandige, zaakvoerder van een bedrijf: ook u heeft regelmatige inkomsten en uitgaven. Zo ontvangt u misschien wel een salaris, pensioenuitkeringen, kindergeld of huurinkomsten. Als uitgaven wordt u geconfronteerd met elektriciteitskosten, voorafbetalingen van belastingen, mutualiteitsbijdragen of maandelijkse huur. Een zichtrekening is een prima uitgangspunt om uw financiën eenvoudig en overzichtelijk te beheren.

Uw bankkaarten: veilig en snel betalen, altijd en overal.

Bankkaarten zorgen ervoor dat u niet te veel cash geld op zak dient te hebben. U weet immers niet op voorhand hoeveel geld u nodig heeft wanneer u gaat winkelen. Met een bankkaart kan u steeds veilig en snel betalen. Meer dan 1 miljoen geldautomaten in België en in het buitenland zorgen ervoor dat u gemakkelijk geld kunt opvragen met uw bankkaart.

Lees meer

De tijd dat bankkaarten enkel gebruikt werden voor grote uitgaven, ligt ver achter ons. Uw brood betalen, uw telefoonkaart opladen, uw parkingticket betalen,… het kan allemaal met uw bankkaart. Er komt geen geld meer aan te pas, wat voor meer veiligheid en comfort zorgt. Aan de geldautomaten kan u 24u op 24u geld opvragen en het saldo van uw rekening raadplegen. Uw bankkaart laat u tevens toe met enkele klikken uw online aankopen uit te voeren en deze veilig te betalen. De Maestro-functie op uw bankkaart, die automatisch geactiveerd wordt, zorgt ervoor dat u ook in het buitenland steeds gebruik kunt maken van uw bankkaart.

Lees minder

Uw kredietkaarten: het ultieme betaalcomfort.

Niets is eenvoudiger en handiger als betaalmiddel dan uw kredietkaart. Voor tal van uitgaven is dit een gedroomd betaalmiddel: onvoorziene uitgaven, betalingen via internet, uitgaven op reis zoals reserveren van een hotelkamer of een huurwagen, steeds kunt u op uw kredietkaart rekenen. In de meeste benzinestations kunt u bovendien op dezelfde manier met uw kredietkaart tanken als met uw bankkaart.

Lees meer

De ene maand is de andere niet. Ook u wordt geconfronteerd met maanden tijdens dewelke u meer dient uit te geven.  Denk maar aan de vakantie die moet betaald worden of schoolmateriaal dat dient aangekocht te worden. Door het gebruik van een kredietkaart kunt u vandaag aankopen verrichten en pas volgende maand betalen, zodat uw budget steeds in evenwicht blijft. Betalingen met uw kredietkaart zijn bovendien steeds vrij van transactiekosten. U betaalt veilig en behoudt een klare kijk op uw uitgaven dankzij een gedetailleerd rekeningoverzicht, dat u maandelijks bezorgd wordt. De Visa kaart is één van de meest aanvaarde kredietkaarten ter wereld: op maar liefst 15 miljoen adressen kunt u er mee betalen! Als zaakvoerder kunt u opteren voor een MasterCard, die net als de Visa kaart wereldwijd aanvaard wordt.

Lees minder

Elektronisch bankieren: met uw homebanking is uw bankkantoor steeds open!

In vervlogen tijden stond bankieren gelijk met heel wat papierwerk. Gelukkig ligt dit achter ons: tegenwoordig kunt u bankieren vanuit uw luie zetel. Elektronisch bankieren zorgt ervoor dat u veilig, snel en comfortabel uw dagelijkse verrichtingen kunt uitvoeren.

Lees meer

Dankzij homebanking haalt u uw bank gewoon permanent in huis. Het enige dat u nodig heeft, is een computer met internetaansluiting. Bovendien is homebanking gratis en uiterst gebruiksvriendelijk. Mocht u toch vragen hebben omtrent het gebruik, staan specialisten klaar om u telefonisch wegwijs te maken. Uw bankkaart, gratis kaartlezer, computer en hup… u bankiert vanuit uw zetel!

Lees minder

Contacteer ons nu voor efficiënt bankieren.

Onze diensten

Uw contactpersonen

Kim Demeulenaere

Dagelijks bankieren

     02 568 12 12
   kim.demeulenaere@adviceplus.be

Steve Van Der Taelen

Dossierbeheerder sparen en beleggen

     02 568 12 40
   steve.vandertaelen@adviceplus.be

Voorstel aanvragen

Op zoek naar efficiënt bankieren?
Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden?
Vraag dan hier vrijblijvend een voorstel aan.

Contacteer ons